PAKKEREJSER

Rated #1 Bornholms bedste oplevelse af Hollands største avis Volkskranz

Tag dine kære med på kysten

Vores oplevelser er for ALLE og de er sammensat så det eneste i skal gøre er at møde op. Resten tager vi os af - selv maden.

Tiny House

På sydbornholm tæt på Dueodde med sti direkte ned til egen del af stranden har vi dette lille Tiny House med plads til fire personer.

Canvas Camp

Rundt på hele Bornholm og Christiansø har vi en række camp. Nogle stationere - andre midlertidige for bare en nat ad gangen. Fra to til tolv personer per camp.

The Cabin

På østkysten ikke langt fra Helligdomsklipperne og gudhjem har vi denne perle med direkte havudsigt til fire personer.

FEM STJERNER I DET FRI

Æstetikken er helt i top - simpelt kan nemlig godt være luksus.

Udstyr

En god oplevelse forudsætter høj komfort og at du kan holde varmen - året rundt. Kvaliteten er helt i top. Fra vores 7 mm Cressi dragter til heavy duty både, Mercury motorer, Principia cykler, Canvas Camp telte, andeduns dyner, satin bomulds sengetøj osv - osv.

Pakkerejser

Inkl. guide, aktivitet med udstyr, overnatning, mad og bobler. Det eneste i selv skal stå for er transporten!

1.250,-

/person
Hele året

Ocean Explore

Bliv marinebiolog for en dag i egen båd med eller uden guide og undersøg den Bornholmske østkyst iført våddragt og med medbragt camp og mad til bålet.

1.250,-

/person
Hele året

Grotte snorkling

Udforsk Helligdosmklippernes mange huler og grotter - heraf Danmarks dybeste klippehule "Den sorte gryde" der går hele 70 meter ind i grundfjeldet.

1.250,-

/person
Hele året

Nat dyk

Hop i våddragten til solnedgang udstyret med undervandslygte og oplev et liv på revet du ikke anede fandtes på disse breddegrader efter mørkets frembrud.

1.250,-

/person
Hele året

UV jagt

Find det indre urmenneske frem og lær at jage med harpun under vandet, rense fisk og tilberede dem over åben ild på stranden i solnedgangen.

1.250,-

/person
Maj - oktober

SUP

Lær at SUP surfe og på den smukke Bornholmske kyst. En nærmest meditativ oplevelse når vi iført varme dragter glider afsted helt lydløst langs klipper og strand.

1.750,-

/person
maj - oktober

Sæl safari

Oplev Christiansø´s +200 sæler HELT tæt. Iført varme våddragter sejler vi omkring alle skær og øer og snorkler med sælerne, som er Danmarks største rovdyr.
Sådan kommer du til Bornholm!
"Amazing Tour, great food, sights and awesome guide. We had an amazing tour. Small group, but easily accommodated by Bjarke. The atmosphere was amazing and it was so beautiful."
Amy Johnson
Adventurer