Ocean Explorer

I hjertet af Gudhjem midt på Gudhjem havn er vi igang med at slå dørene op for et nyt koncept der har til formål at introducere dig for de bedste havrelaterede oplevelser Bornholm og Christiansø byder sig til med. I det sorte skur ved slæbestedet som også er kendt som "Sorte Café" er vi ved at indrette os. Stedet bliver udgangspunktet for vores ture med omklædning og samlingspunkt for outdoor rebels og andet godtfolk med kvalitetsmad og drikke til overkommelige priser i samarbejde med øens producenter. Vi forventer at slå dørene op juni 2020. Ocean Explorer er et Kyst Klar initiativ der har til formål at lære børn og unge at omgås havet på en tryg og sikker måde.

Hvad vil vi!

Vi vil skabe de største oplevelser muligt på kysten Vi elsker havet og vi er ude og tage del i alt hvad kysten tilbyder året rundt. Vores mål er, at du skal komme til at elske havet og kysten som os. Derfor har vi skabt en lang række af oplevelser, som vi har gjort let tilgængelige, så du kan være med uanset alder og niveau. Men vi vil mere end det! Vi vil knytte dig til havet. Lære dig at færdes sikkert på egen hånd, så du med tiden selv kan tage tage del i glæderne derude. Hos os kan du lære at snorkle, jage med harpun, SUP surfe og sejle for motor i rib båd. -Og så vil vi rigtigt gerne præsentere dig for hvad vi betragter som Danmarks største naturoplevelse. Nemlig at snorkle med sæler ved Christiansø. Det er det vi vil. Er du klar?

Adventure Teamet

Bjarke

Founder & Owner
Med +20 års erfaring som vandsportsinstruktør er det mig der udvikler og afholder alle vores aktiviteter. Jeg elsker havet, er vokset op med det her på Bornholm og har såvel en maritim baggrund fra skoleskibet Georg Stage og som instruktør i en lang række maritime discipliner.

Gustav

Adventure Guide
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i SUP, surf, kajak, klatring, mountain bike og ribbed´s sejlads. Tidligere erfaring fra streetfood restaurant. Globetrotter og god med et stykke værktøj. Medbygger af vores mobile køkkener og lækre inventar.

Kristian

Adventure Guide
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i havsvømning, surf, kajak, klatring og maountain bike. Ansvarlig for den daglige drift af huset og vores airbnb værelser.

Patrick

Adventure Guide
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i UV jagt, sejlads, kajak, klatring og maountain bike. Tidligere køkkenchef og ansvarlig for vores Seaside Dinner arrangementer.

Simon

Adventure Guide
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i lystfiskeri, sejlads, kajak, klatring og mountain bike. Kender fauna og flora på de danske kyster. Speciale i sanke og outdoor cocking.

Job muligheder

Vi er altid på jagt efter dygtige folk med flittige hænder og varme hjerter.

Brænder du for outdoor livet og ønsker et længere ophold på Bornholm høre vi gerne fra dig. Vi har opholdssted, mad og bil. Din opgave vil være at slå telte op og ned samt tage gæster med på kystnære ture afhængig af dine kvalifikationer og om du er uddannet instruktør. Du vil have rig lejlighed til at dyrke hvad end du er klatrer, kajakroer, surfer, mountain biker eller noget helt femte, da vi maks vil have 2 – 4 timers arbejde til dig om dagen.  

Vi er på jagt efter en der kan hjælpe os med at formidle historier. Du er selvkørende i SOME og optimalt vil være om du kan drive en Youtube Vlog med video af rimelig kvalitet. Du må gerne “blot” komme for nogle uger og lave enkelte historier. 

Vi har flere små byggeprojekter i gang. Vi skal bruge et mindre team der kan komme og hjælpe til. Er du igang med en tømreuddannelse og kan samle en gruppe omkring dig så send os endelig en mail. Så smider vi fede oplevelser, mad, drikke og rejse i jeres retning for at komme og give en hånd med. 

Er du på gennemrejse så kom og slå dig ned for en tid. Så giver vi maden og opholdet og du vil være sammen med os dagligt med rig mulighed for at opleve Bornholm “indefra”. Du vil skulle hjælpe os hen over dagen med arbejdsopgaver såsom oprydning, vask af sengetøj og rengøring samt komme med på vores ture som hjælper.